17.4.10

Πατατούλες ακορντεόν!


Υλικά

Πατάτες ολόκληρες

αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ελαιόλαδο
1 κύβο ζωμο λαχανικών
2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.

Βάζουμε την ολόκληρη πατάτα πάνω σε ένα κουτάλι και χαράζουμε βαθιά σε λεπτές φέτες χωρίς να κόβεται τελείως.
Λαδώνουμε τις πατάτες και ρίχνουμε τα μπαχαρικά να κολλήσουν.
Βάζουμε τις πατατούλες στο ταψί και φούρνος με τα 2 ποτήρια ζωμό λαχανικών-μυρωδικών.
 (για 10 μεσαίου μεγέθους πατάτες.)
Ψήνω στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά!

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Printfriendly