17.9.10

Η απόλυτη καρμπονάρα χωρίς αυγά!


Υλικά

1 πακετο μακαρονια
250γρ μπεικον - ψιλοκομενο
250γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη
250γρ ρεγκατο - τριμενο
1 κουτι μανιταρια - κομενα
1 κουτι κρεμα γαλακτος
1 κουταλια βουτυρο
αλατι-πιπερι
Ετοιμασία
Bραζουμε τα μακαρονια με το αλατι και τα σουρώνουμε.
Στην κατσαρολα μας ριχνουμε το βουτυρο το μπεικον και τα μανιτατια και τα σωταρουμε για 5'
Κατοπιν ριχνουμε τα μακαρονια με τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να δεσει η σαλτσα μας. Σερβιρουμε ζεστα.

Λίγα μυστικά

Σε περιπτωση που θελουμε να ξαναζεστανουμε προσθετουμε 1 φλυτζανι γαλα και ανακατευουμε.


Καλή επιτυχία!

*την συνταγη εχω ανεβάσει εγω κ στο σαιτ των συνταγων της παρεας.


1 σχόλιο:

Νάνα είπε...

Κοριτσάκι μου το έκανες πάλι το θαύμα σου!!!! Η καρμπονάρα σου είναι καταπληκτική, και ας τις λείπουν τα αυγά, που πάντα έχει η αυθεντική συνταγή!!!
Φιλάκια

Printfriendly