Ένα πάρτι αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα!



Party Animals: Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία



Πλησιάζει το πρώτο Party Animals! To Party Animals είναι ένας νέος fund-raising θεσμός με στόχο την ενίσχυση των σωματείων των αδέσποτων ζώων της Ελλάδας. Το πρώτο Party Animals θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στον Πύργο Πετρέζα.




Πρόκειται για ένα super funky πάρτυ με dj set, απεριόριστα ποτά και χορό μέχρι το πρωί! Το εισιτήριο για το Party Animals κοστίζει 30€ και με τα έσοδα του πάρτυ θα ενισχυθούν με τροφές, φάρμακα και κτηνιατρικές επεμβάσεις το Stray.gr, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ), ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) και επιλεγμένα τοπικά σωματεία. Το εισιτήριο του Party Animals περιλαμβάνει απεριόριστα ποτά (open-bar) & finger food. Στο Party Animals θα παίξουν εθελοντικά οι ακόλουθοι dj (αλφαβητικά): Alex Can Dance, DJ Pascal, Αρώνης Γιώργος, Πολίτης Κωσταντίνος, Σούλης Μάκης, Φαληρέας Ορέστης (Imam Baildi), Φραγκούλης Ηλίας και Χαραλαμπίδου Μάγκυ. Guest star της βραδιάς είναι ο Epsilon (Γιώργος Ευσταθίου), ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού Pepsi Max ο οποίος τραγούδησε με τον Acon το “Oh Africa”, για το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι 2010. Στο Party Animals θα παρευρεθούν επώνυμοι Αθηναίοι προκειμένου να υποστηρίξουν την πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία.




Τα εισιτήρια για το Party Animals προπωλούνται στο Public, Fnac, στα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και σε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας. Χορηγοί του Party Animals είναι οι ακόλουθοι: Smirnoff Black, Pepsi Max, La Cigale & Friskies. Χορηγοί επικοινωνίας του Party Animals είναι η εκπομπή «Παρά Τρίχα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και του ΣΚΑΪ 100,3, το περιοδικό Cat Press και ο χορηγός καλής διάθεσης www.moodhackers.com. Το Party Animals είναι μια πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρίας Be Conscious, η οποία σχεδιάζει και πραγματοποιεί ενέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σε διάφορα θέματα που αφορούν στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Party Animals μπορείτε να επισκεφθείτε το www.partyanimals.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Party Animals μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πάρτυ www.partyanimals.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την Τζωρτζίνα Σπέντζου στο 210-3612724 καθημερινά 12.00-8.00 μ.μ ή να αποστείλετε ένα e-mail στο info@partyanimals.gr. Η διεύθυνση του Πύργου Πετρέζα είναι 3ο χιλιόμετρο Σπάτων-Πικερμίου, Σπάτα.