Tσίζ κέικ με ανθότυρο!


Υλικά

400γρ ανθότυρο
100γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι
1 ποτήιρ νερού βραστό νερό
2 κ.σ άχνη ζάχαρη
200γρ μαρμελάδα βυσσινο ή φρούτα του δάσους
για την βάση

120γρ μπισκότα τυπου πτιμπερ ολικής άλεσης
50γρ αμυγδαλόψιχα
2 κ.σ κακάο
3 κ.σ βούτηρο σε θερμ.δωματίου
2 κ.σ ζάχαρη

Εκτέλεση

Διαλύουμε το ζελέ στο βρεαστό νερό και το αφήνουμε να κρυώσει
Χτυπάμε στο μίξερ το ανθότυρο με το γιαούρτι , την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε το ζελέ αφούεχει κρώσει εντελώς.
Σε πολυμίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά για την βάση του τσίζ κέικ. Οταν χτυπηθούν τα υλικά θα έχουμε ένα μείγμα που θα μοιάζει με ψίχουλα , με αυτό θα ντύσουμε τον πάτο απο την φόρμα μας , πατώντας καλά με ένα κουτάλι ώστε να γίνει μια σταθερή βάση.
Ρίχνουμε απο επάνω την κρέμα μας και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5ώρες.Πριν να το σερβίρουμε απλώνουμε την μαρμελάδα. Εάν χρειαστεί αραιώνουμε με 1-2 κ.σ νερό ή λικέρ κεράσι.


Καλή επιτυχία!