Επιδόρπιο με κρύα κρέμα και σοκολατένια μπισκότα με άρωμα εσπρέσο!



Υλικά

400 ml κρέμα γάλακτος
500 γρ μασκαρπόνε
5 κ.σ άχνη ζάχαη
1 φλιντζανάκι  δυνατό καφέ εσπρέσο
2 σφηνάκια λικέρ καλούα
250 γρ τριμμέν μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
5-6 κ.σ τριμμένη κουβερτούρα

Ετοιμασία

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη
προσθέτουμε το μασκαρπόνε και το λικέρ καλούα , χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα
μέχρι να αφρατέψει καλά το μείγμα μας. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.



Ραντίζουμε τα τριμμένα μπισκότα σοκολάτας , με τον καφέ εσπρέσο και μοιράζουμε
την μισή ποσότητα στα ποτήρια μας. Συνεχίχουμε μοιράζοντας την μισή ποσότητα κρέμας
στα ποτήρια και προσθέτουμε άλλη μια στρώση απο τα μπισκότα. Σκέπάζουμε με την υπόλοιπη
κρέμα και βάζουμε τα ποτήρια μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πρίν σερβίρουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την τριμμένη κουβερτούρα.


Καλή επιτυχία!