Πιτάκια 3 τυριά σε φωλιές απο καταΐφι!


 


Υλικά

1 πακέτο φύλλο καταΐφι (450γρ)

200 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
150 γρ. τριμμένο έμενταλ
ελαιόλαδο για το άλειμμα του σκεύους
αλάτι , πιπέρι ,
φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
γλυκιά πάπρικα


Ετοιμασία

Σε μεγάλο σκεύος  βάζουμε όλα τυριά μας και τα μυρωδικά μας. Ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.

Ετοιμάζουμε τις φωλιές μας ανοίγοντας  καλά το κανταΐφι με τα δάκτυλα μας ώστε να ξεχωρίσουν καλά οι ίνες μεταξύ τους και να γίνει αφράτο και το χωρίζουμε σε 12-14 μέρη.

Σε καλά αλειμμένα με ελαιόλαδο ατομικά φορμάκια τοποθετούμε  ένα μέρος του καταΐφιού σαν φωλιά. Προσθέτουμε μια μεγάλη κουταλιά από την γέμιση των τυριών και σκεπάζουμε με ακόμα λίγο ακόμα κανταΐφι.


Ραντίζουμε τις φωλιές με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.




Καλή επιτυχία!



* Τα υλικά της γέμισης τα προσαρμόζουμε στα γούστα μας ...