Τυροπιτάκι τριαντάφυλλο!




Υλικά



500 γρ φαρίνα αλεύρι

250 γρ γιαούρτι στραγγιστό

λίγο αλάτι

200 ml λάδι καλαμποκελαιο


σουσάμι



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ



200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένο

200 γραμμάρια ανθότυρο

200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη

400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο



Ετοιμασία


Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε 
να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.
Την αφήνουμε για 1/2 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί. 

Την χωρίζουμε σε 10 μικρά μπαλάκια.
Ανοίγουμε στρογγυλό φύλλο, όχι πολύ λεπτό, 


Βάζουμε στη μέση μια μεγάλη κουταλιά από την γέμιση που 
ετοιμάσαμε και  χαράζουμε το υπόλοιπο κομμάτι ζύμης σε 4 σημεία. 
Kλείνουμε το πρώτο κομμάτι 
ζύμης/φύλλο που χαράξαμε , 
περικλείοντας μέσα την γέμιση.



Παίρνουμε και το απέναντι κομμάτι 
ζύμης/φύλλο και κλείνουμε βάζοντας το από πάνω από το πρώτο φύλλο.

Συνεχίζουμε με τα επόμενα κομμάτια 
ζύμης/φύλλα κλείνοντας τα το ένα πάνω στο άλλο και αυτά, 
σχηματίζοντας το λουλούδι.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!