9.7.16

Λεμονάδα με τζίντζερ!





 Η συνταγή που μοιράζομαι μαζί σας 
είναι πολύ εύκολη , συνταγή που δεν θα χρειαστεί
βρασμό , και το αποτέλεμα θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά 

5 ποτήρια φυσικό χυμό λεμομιού
5 ποτήρια ζάχαρη
3 κ.σ ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ ξύσμα απο τζίντζερ
 
Ετοιμασία 

 Βάζουμε τον χυμό λεμονιού , το ξύσμα απο το τζίντζερ, 
το ξύσμα λεμονιού και την ζάχαρη σε ένα μπολ 
και ανακατεύουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα. 
Η διασικασία αυτή θα διαρκέσει όσες ώρες χρειαστεί 
ώστε να λιώσει εντελώς η ζάχαρη και να έχουμε ενα αρκετά
 πυχτό σιρόπι λεμονιού. 
Σε αυτή την φάση θα χρειαστεί να σουρώσετε το σιρόπι.
Αποθηκεύεται σε γυάλινο μπουκάλι και φυλάτε στο ψυγείο.

Τρόπος σερβιρίσματος

Γεμίζετε το ποτήρι σας κατά το 1/3 με το σιρόπι λεμονάδας , 
προσθέτετε παγάκια και απογεμίζεται το υπόλοιπο ποτήρι 
με νερό ή ανθρακούχο νερό.
Προαιρετικά προσθέτετε φρέσκα φύλλα δυόσμου.

Καλή επιτυχία!


     

1 σχόλιο:

AgapameAnDolmas είπε...

δροσιστικη λεμοναδα!

Printfriendly