17.10.16

Τα τυροπιτάκια του δεκατιανού!




 Υλικά για την ζύμη

4φλ αλεύρι γ.ο.χ
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ελαιόλαδο
2 αυγά
1φακ. μπέικιν πάουντερ
αλάτι + πιπέρι

Υλικά για την γέμιση 

 250 γρ τυρί φέτα τριμμένη 
 1 αυγό 
 50 γρ λίγο πικάντικο κασέρι 
 φρέσκο δυόσμο 
πιπέρι 
(αραιώνουμε με λίγο φρέσκο γάλα εαν χρειαστεί)


Ετοιμασία

Χτυπάμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο & τα αυγά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ , το αλάτι κ το πιπέρι.
Αφήνουμε την ζύμη να "ξεκουραστεί".
Ετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης

Ανοίγουμε την ζύμη μας με τον πλάστη
κόβουμε με κουπάτ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C

Καλή Επιτυχία! 

*Η δόση είναι για περίπου για 60 τυροπιτάκια σε κανονικό μέγεθος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Printfriendly