Μπισκότα κανέλας!



Υλικά 

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη καστανή
1/2 κ.γ αλάτι
1 βανίλια
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1 αυγό
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ  κανέλα 
 
Ετοιμασία
 
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα.
 
 Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στην μεγάλη ταχύτητα
για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά και προσθέτουμε 
όσο τα χτυπάμε με το μίξερ, τις βανίλιες και το αλάτι.
 
Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
 
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά απο αυτό το μείγμα στον κάδο του μίξερ.
 
Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαλάκια και 
τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλά.
 
Ψήνουμε για 10 λεπτά τα μπισκότα μας.

 


 Μόλις τα βγάλουμε απο τον φούρνο θα είναι πολύ μαλακά.

Αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα μεταφέρουμε. 
 
Καλή επιτυχία!