23.5.17

Φιλέτο μοσχαρίσιο με μαυροδάφνη και κόκκινο πιπέρι!




Υλικά

4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κύβους 
2 κ.σ. βούτυρο
1 φλ. μαυροδάφνη
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι  
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι 

Ετοιμασία


Σοτάρω στο βούτυρο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φιλετάκια.
Τα ψήνω για  7-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.


Προσθέτω στο σκεύος που έψησα τα φιλέτα, τη μαυροδάφνη, το θυμάρι, τους κόκκους κόκκινου πιπεριού, το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα.




Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Printfriendly