Υλικά
150 γρ βούτυρο
5 κ.σ αχνη ζαχαρή
1 φακελάκι ανθός αραβοσίου σοκολάτα
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
2 πακέτα μπισκότα μιράντα
Ετοιμασία
Φτιάχνουμε τη κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα ανακατεύοντας συχεχώς.
Στρώνουμε στο σκεύος μια στρώση μπισκότα , καλύπτουμε με κρέμα.
Βάζουμε πάλι μπισκότα κ τελιώνουμε με μια ακόμα στρωση κρέμας.
Γαρνίρουμε με τριμμένα μπισκότα
(εμείς βάλαμε κ κομμάτακια απο αυγό kinder ... :):):) )
Καλή επιτυχία!
6 σχόλια:
Τώρα τι μου κάνεις πρωί πρωί??? Μου τρέχουν τα σάλια...
Τέλεια και η παρουσίαση!
Γεια στα χεράκια σου...
:-) όπου βλέπω σοκολάτα. τρέχω!
Καλή εβδομάδα
Σε ευχαριστώ καλή μου painter! :)
Βάσσια και μια απο τα ίδια! όπου βλέπω σοκολάτα τρέχω! :)
πόσο μάρέσουν αυτου του ειδους home made γλυκάκια, ευκολα και πεντανόστιμα .Μπράβο σου, χαίρομαι που σε βρήκα, θα τα λέμε συχνά
Φιλια
εσυ είσαι πολυ επικίνδυνη τελικά φιλενάδα!!!
πωωωωωωωω κόλαση είναι!!!!!
καλημέρα , καλημέρα :)
Δημοσίευση σχολίου