Μεγάλο Σάββατο ~ Καλή Ανάσταση!



Το εδάφιο της ημέρας: "Αλλ' αυτός τραυματίσθηκε για τις δικές μας παραβάσεις, για τις ανομίες μας ταλαιπωρήθηκε, η τιμωρία η οποία έφερε τη δική μας ειρήνη, ήταν πάνω σ' αυτόν και με τις πληγές του εμείς γιατρευτήκαμε"



(Ησαΐας 53:5)


Λίγες σκέψεις: Για μία ακόμη φορά μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε τη θαυμαστή μέρα της ανάστασης του Ιησού Χριστού. Μια μέρα που όλοι τη γιορτάζουμε με ιδιαίτερο τρόπο. Είναι όμορφο, οι οικογένειες να συγκεντρώνονται για να περάσουν αυτή τη μέρα μαζί. Είναι όμως ακόμη πιο όμορφο να γνωρίζουμε ότι τα παιδιά του Θεού ζουν αυτή την ανάσταση καθημερινά. Δεν περιμένουν το Πάσχα για να γιορτάσουν. Το γιορτάζουν ζώντας με τον αναστημένο Χριστό. Γιατί γνωρίζουν ότι οι πληγές και το αίμα του Χριστού λύτρωσαν και συγχώρησαν την αμαρτωλή καρδιά.


Ω! τι απέραντη αγάπη έδειξε και δείχνει ο Θεός μας. Καλεί κι εσένα σήμερα να γιορτάσεις την αλλαγή της ζωής σου. Να ομολογήσεις κι εσύ ότι δια των πληγών Αυτού βρήκες τη θεραπεία. Έγινες νέος άνθρωπος. Γιόρτασε κι εσύ σήμερα την ανάσταση του Χριστού με όλη σου την καρδιά!

http://jesuslovesyou.gr/Easter/E6.htm