Υλικά
500 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί φυτική σαντιγί
1 ζαχαρούχο γάλα
125γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
10 πολτοποιημένες φρέσκες φράουλες
Ετοιμασία
Χτυπάω την φυτική σαντιγί στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 10 λεπτά.
Χαμηλώνω την ταχύτητα του μίξερ και
εναλλάξ προσθέτω το γιαούρτι και το ζαχαρούχο γάλα.
Χτυπάω μέχρι να ενωθούν καλά τα 3 υλικά μου.
Χωρίζω το μείγμα μου σε 2 μέρη.
Στο ένα προσθέτω την κρύα λιωμένη κουβερτούρα
και στο άλλο τις πολτοποιημένες φράουλες.
Ανακατεύω και αφήνω να παγώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.
Καλή επιτυχία!