Εύκολα και νόστιμα μπισκότα με σιμιγδάλι!
Υλικά
125 γρ βούτυρο
125 γρ ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
2 κ.γ ξύσμα λεμονιού
155 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
110 γρ σιμιγδάλι ψιλό
Ετοιμασία
Χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τους κρόκους , το ξύσμα λεμονιού , το αλεύρι και το σιμιγδάλι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε ζύμη πάχους 1εκ περίπου.
Με ένα ποτήρι κόβουμε κύκλους διαμέτρου 6εκ , τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Εάν θέλουμε ενώνουμε 2 μπισκότα γεμίζοντας με μαρμελάδα ή πραλίνα σοκολάτας.
Καλή επιτυχία!