Ενα επιδόρπιο ιδανικό για να καθαρίσει την αναπνοή μας και να μας χαρίσει ένα απίστευτο "μούδιασμα" στον ουρανίσκο μετά απο ένα πλούσιο γεύμα!
Υλικά
1 πορτοκάλι τύπου μέρλιν
2 κ.σ ζάχαρη ψιλή
4 κ.σ δυόσμο
για το σερβίρισμα
σιρόπι σοκολάτας
σαντυγί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια απο την φλούδα και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Σε γουδί χτυπάμε καλά το δυόσμο με την ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνουμε τα πορτοκάλια σε πιατέλα , βάζουμε πάνω σε κάθε φέτα πορτοκαλιού , απο το μείγμα δυόσμου-ζάχαρης και γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας κ σαντυγί.
Καλή επιτυχία!