Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
χυμό απο 1/2 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κ.σ μουστάρδα(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας κ το σκουπίζουμε με χαρτι κουζίνας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρέας απο όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το λεμόνι κ 1 φλ. νερό (όπου έχουμε διαλύσει την μουστάρδα).
Αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε την ρίγανη και αφήνουμε το φαγάκι μας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας κ να μείνει μόνο με το λαδάκι του.
Σερβίρουμε με πατάτες , ρυζι , ζυμαρικά!
Καλή επιτυχία!