Υλικά
350 γρ. βούτυρο αγελάδος
130 γρ. ζάχαρηάχνη κοσκινισμένη
2 κ.σ ρούμι
τους κόκους απο 1 λοβό βανίλιας
600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαζί με 1 & 1/2 κ.γ baking powder
600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαζί με 1 & 1/2 κ.γ baking powder
Aμύγδαλο καβουρντισμένο
Για το τέλος
Ανθόνερο & Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Ετοιμασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C.
Ανακατεύουμε στο μίξερ στην
χαμηλή ταχύτητα σταδιακά όλα τα υλικά
ακριβώς με την σειρά που τα γράφω.
Προσθέτουμε στο τέλος και τα αμύγδαλα.
Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που
ακριβώς με την σειρά που τα γράφω.
Προσθέτουμε στο τέλος και τα αμύγδαλα.
Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που
θέλουμε και τα
τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά
μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε
Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε
με ανθόνερο και τους ρίχνουμε σε
ένα μπολ με άχνη ζάχαρη.
Πασπαλίζουμε με επιπλέον άνχη ζάχαρη.
αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά το ράντισμα με το ανθόνερο ,
κάνετε την επικάλυψη με την σοκολάτα.
Καλή επιτυχία!