Σολωμός κρασάτος!


Υλικά

2 φιλέτα σολωμού
2 κ.σ ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι κρασί Chardonnay
1/2 ποτήρι νερό
1 φύλλο δάφνης
4-5 κόκκους μαυροπίπερου
αλάτι & πιπέρι


Ετοιμασία

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε
ελαφρά τα φιλέτα σολωμού.
Προσθέτουμε το κρασί , το νερό , το δαφνόφυλλο , αλατοπιπερώνουμε
 και αφήνουμε τα φιλέτα σολωμού να βράσουν για 10 λεπτά.

* Μπορούμε να "δέσουμε" το ζουμάκι του φαγητού μας , με μια κ.σ κορνφλάουρ και να έχουμε μια ελαφριά σάλτσα συνοδεύοντας το ρυζί ή τα λαχανικά ή τα ζυμαρικά που θα σερβίρουμε τον σολωμό μας.

Καλή επιτυχία!