Υλικά
500 γρ γαρίδες καθαρισμένες
50ml ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
100 ml λευκό ξηρό κρασί
2 κούπες φρέσκια σάλτσα ντομάτας
3 κ.σ φρέσκο βούτυρο
λίγο ζεστό νερό
φρέσκο βασιλικό
αλάτι και πιπέρι
Ετοιμασία
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, το σκόρδο,
την σάλτσα ντομάτας , τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε την σάλτσα μας να δέσει.
Αλατίζουμε τις γαρίδες και τις ρίχνουμε και αυτές στο τηγάνι.
Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, εάν χρειαστεί.
Προσθέτουμε το βούτυρο και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!