Υλικά
150 γρ βούτυρο
5 κ.σ αχνη ζαχαρή
1 φακελάκι ανθός αραβοσίου σοκολάτα
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
2 πακέτα μπισκότα μιράντα
Ετοιμασία
Φτιάχνουμε τη κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα ανακατεύοντας συχεχώς.
Στρώνουμε στο σκεύος μια στρώση μπισκότα , καλύπτουμε με κρέμα.
Βάζουμε πάλι μπισκότα κ τελιώνουμε με μια ακόμα στρωση κρέμας.
Γαρνίρουμε με τριμμένα μπισκότα
(εμείς βάλαμε κ κομμάτακια απο αυγό kinder ... :):):) )
Καλή επιτυχία!