Υλικά
6 μέτριες πατάτες
6 κ.σ φέτα τριμμένη
1 κ.σ γιαούρτι
3 φέτες μπέικον
3 κ.σ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπερία
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
σουσάμι
Ετοιμασία
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες , τυλίγουμε μια μια σε αλουμινόχαρτο
πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι
Βάζουμε σε ταψί ή απευθείας στην σχάρα του φούρνο και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 170~180 βαθμούς.
Παράλληλα στο φούρνο ψήνουμε για 2~3 λεπτά το μπέικον και μετά το ψιλοκόβουμε.
Σε βαθύ πιάτο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας , το τυρί , το γιαούρτι , το σκόρδο , το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε πάπρικα και σουσάμι.
Μόλις οι πατάτες μας είναι έτοιμες και , ανοίγουμε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο , κάνουμε μια σχισμή με το μαχαίρι και γεμίζουμε με το μείγμα μας.
Σερβίρουμε αμέσως.
Καλή επιτυχία!