Τυρολουκουμάδες!

                                  

Χρυσαφένιοι, τραγανοί τυρολουκουμάδες 

που μπορείτε να τους σερβίρετε ακόμα και με μέλι και σουσάμι ή κανέλα!

 

Υλικά

300 γραμ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 αυγό 

1/2 κουτάλι ζάχαρη

 αλάτι , πιπέρι, γλυκιά πάπρικα(κατά βούληση)

200 γρ γιαούρτι

150 γρ τυρί φέτα τριμμένη

100 γρ τριμμένη κίτρινη μοτσαρέλα 

ελαιόλαδο / σπορέλαιο για το τηγάνισμα 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αυγό  την ζάχαρη, και το γιαούρτι 

μέχρι να γίνει ένας αραιός χυλός.

 
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και το αφήνουμε 

σκεπασμένο για 15 λεπτά. 

Στην συνέχεια προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να 

ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. 

Παίρνουμε με μεγάλο κουτάλι ποσότητα από το μείγμα και ρίχνουμε σε καυτό λάδι. 

 Ρίχνουμε τους λουκουμάδες λίγους- λίγους στο καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίζουν καλά, γυρίζοντας τους με τρυπητή κουτάλα. 

Τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους. 

Τους σερβίρουμε ζεστούς.

 

 Καλή Επιτυχία!