Γλυκιά κικτρινοκολοκυθόπιτα!





Υλικά για την γέμιση

1 κιλό κίτρινο κολοκύθι τριμμένο στον τρίφτη κ σουρωμένο σε τρυπιτό
1 φλ καρύδιι τριμμένο
200 γρ σταφίφες ξανθές
1κ 1/2 κ.γ κανέλα
1/2 κ.γ γαρύφαλο
100 γρ μπισκότα παπαδοπούλου τριμμένα
μέλι για το τέλος

Υλικά για την ζύμη

250 γρ αλέυρι κοκινισμένο
2 κ.σ λάδι
1/2 πρέζα αλάτι
χλιαρό νερό



Ετοιμασία


Σε λεκανίτσα βάζουμε το αλέυρι κάνουμε στην μέση μια λακουβίτσα κ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Το νερό λίγο λίγο ζυμώνοντας εως ότου εχουμε μια μαλακή ζύμη. Χωρίζουμε σε 2 κομμάτια , τα πλάθουμε μπαλίτσες και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα για μισή  ώρα.

Ετοιμάζουμε την γέμιση αναμειγνύοντας όλα τα υλικά.

Ανοίγουμε την ζύμη μας σε 2 φύλλα , στρώνουμε το 1ο σε βουτηρωμένο σκεύος , προσθέτουμε τη γέμιση ομοιόμορφα κ στρώνουμε απο επάνω το 2ο φύλλο , κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια , και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο εως ότου ροδίσουν τα φύλλα μας.

Μόλις βγάλουμε απο το φούρνο την πίτα περιχύνουμε με μέλι. Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη κ επιπλέον καρύδι!

Καλη επιτυχία!