Υλικά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γραβιέρα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι τσαγιού τυρί τριμμένο ανθότυρο
2 αυγά
φρέσκο πιπέρι
μερικά φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι φαρινάπ
φρυγανιά τριμμένη
Ετοιμασία
Χτυπάμε τα αυγά με αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε τα τυριά, το πιπέρι, τον δυόσμο και το αλεύρι.
Αν η ζύμη είναι ρευστή προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
Ζυμώνουμε μικρές μπαλίτσες.
Ρολάρουμε, τις τυρόμπαλες στην τριμμένη φρυγανιά
ώστε να καλυφθεί πλήρως η επιφάνειά τους.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό
χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Καλή Επιτυχία!