Fudge σοκολάτας!


 Φτιάχνουμε μικρές σοκολατένιες μπουκιές , που λιώνουν στο στόμα...  
ενώ τα καρύδια και τα μπισκότα απογειώνουν γευστικά τον ουρανίσκο μας!
 
Υλικά
 
1  ζαχαρούχο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα 225 γραμμάρια
1 κ.γ βούτυρο
2 κ.σ κακάο σε σκόνη
2 κ.σ λικέρ καφέ ή 1.κσ νες καφέ
1 χούφτα χοντροκομμένα καρύδια 
4-5 μπισκότα ορεο χοντροκομμένα
  
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο , 
την κουβερτούρα (κομμένη σε μικρά κομμάτια) 
και τα λιώνουμε σε μπέν μαρί.
 
Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και προσθέτουμε το κακάο , 
το λικέρ καφέ, τα καρύδια και τα μπισκότα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα.

Αφήνουμε να παγώσει καλά , στο ψυγείο για 3 ώρες και 
σερβίρουμε κόβοντας με μικρά τετράγωνα κομμάτια.

Καλή επιτυχία!