Γλυκόξινη σάλτσα με βερίκοκα!

Ιδανική για spring rolls!!!







Υλικά

5 βερίκοκα αποξηραμένα, βρασμένα σε 1 φλ. νερό για 10 λεπτά
4 κ.σ λευκό ξίδι μπαλσάμικο
1/3 φλ μέλι
1 κ.σ χυμό λεμονιού
1/4 φλ. νερό
2 κ.γ κορνφλάουρ
λίγη πάπρικά καυτερή(προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε 2 βερίκοκα και τα βάζουμε στην άκρη.
Χτυπάμε τα υπόλοιπα βερίκοκα σε μπλέντερ μαζί με το νερό που τα έχουμε βράσει καιτα πολτοποιούμε.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ξίδι και το μέλι , προσθέτουμε τα πολτοποιημένα βερύκοκα και βράζουμε για 5 λεπτά.
Διαλύουμε στο νερό το κορφλάουρ και το προσθέτουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας συνεχώς.
Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει λίγο και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα βερίκοκα.Ριχνουμε και λίγη καυτερή πάπρικα αν θέλουμε.


Καλή επιτυχία!