Υλικά
1 / 4 φλ.φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σμουστάρδα
2 κ.γ μέλι
πιπέρι
(ελαιόλαδο κατά βούληση)
2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σμουστάρδα
2 κ.γ μέλι
πιπέρι
(ελαιόλαδο κατά βούληση)
Σε ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς , βάζουμε όλα τα υλικά μας.
Κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε πολύ καλά , μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας με την βινεγκρετ και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!