Κέικ Κανέλας!




Υλικά

500gr αλεύρι (κοσκινισμένο, μαζί με 1 κ.γ. Baking powder )
350 gr μαύρη Ζάχαρη
250γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας (σε θερμοκρασία δωματίου)
400ml γάλα φρέσκο
4 αυγά 
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. τεντούρα


Ετοιμασία



Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180C.
Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 λεπτά.


Προσθέτω ένα ένα τα αυγά.

Στη συνέχεια προσθέτω τη βανίλια, την κανέλα, την τεντούρα,
το γάλα & το αλεύρι μέχρι να δέσει το μείγμα.

Βουτυρώνω και αλευρώνω καλά τη φόρμα μου.

Ψήνω για 45 λεπτά περίπου.

Αφού ψηθεί δεν ξεφορμάρω αμέσως αλλά περιμένω 10 λεπτά.

Πασπαλίζω το κέικ με ένα μείγμα από άχνη ζάχαρη και κανέλα.

Καλή επιτυχία!