Υλικά για την βάση
5 μπάρες δημητριακών
1 κ.σ μαρμελάδα
Υλικά για την γέμιση
1 ζαχαρούχο γάλα
200 γρ γιαούρτι
400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ πορτοκάλι
κακάο για το πασπάλισμα
Ετοιμασία
Σπάμε τις μπάρες δημητριακών στο μούλτι.
Ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα για να δέσει το μείγμα μας και στρώνουμε
στη βάση από την ταρτιέρα μας.
Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα , αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά
και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα το λικέρ πορτοκαλιού
και το γιαούρτι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά για να ενωθούν τα υλικά μας ,
οι γεύσεις και τα αρώματα.
Αδειάζουμε την γέμιση στην ταρτιέρα πάνω από τις τριμμένες μπάρες δημητριακών , πασπαλίζουμε με κακάο και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει
καλά για τουλάχιστον 1 ώρα.
Καλή επιτυχία!