Υλικά
4 στήθη γαλοπούλας,
200 γρ γιαούρτι ή φρέσκο γάλα
400 γρ κασέρι τριμμένο,
150 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο,
4 κ.γ μουστάρδα ,
2 αυγά,
2 κουταλιές της σούπας λάδι,
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη,
αλάτι & φρέσκο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Ετοιμασία:
Πλένουμε τα φιλέτα γαλοπούλας , στραγγίζουμε και τα χτυπάμε ώστε να γίνουν σαν σνίτσελ. Σε μπόλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα και βάζουμε μεσα τα φιλέτα να μαριναριστούν , αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. όσο περισσότερο τα αφήσουμε τόσο πιο πολύ θα μαλακώσουν και θα φύγει η μυρωδιά απο το κρέας.
Αφού περάσει η 1 ώρα σε βαθύ πιάτο χτυπάμε τα δύο αυγά με δύο κουταλιές σούπας λάδι.
Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τα φιλέτα μας με το ζαμπόν και το τυράκι.
Τα πανάρουμε με την σειρά απο το αυγό , το αλέυρι και τέλος απο την φρυγανιά.
Τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά απο την κάθε πλευρά.
Για να μην μας ανοίξουν τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Μόλις είναι έτοιμα στραγγίζουμε σε αποροφυτικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε. Μπορούμε να τα συνοδεύουμε με ψητά λαχανικά , φρέσκες σαλάτες , ρύζι ...
Καλή επιτυχία!