Μαρμελάδα Μπανάνα-Σοκολάτα!





Υλικά 

5 μπανάνες
150 γραμμάρια ζάχαρη 
χυμό από 1/2 λεμόνι 
125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 
γάλακτος τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια

Ετοιμασία

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι την ζάχαρη και την αφήνουμε 
σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα. 

Εν τω μεταξύ πολτοποιούμε τις μπανάνες με ένα πηρούνι 
και προσθέτουμε το χυμό από το μισό λεμόνι.

Ρίχνουμε τις μπανάνες στην καραμέλα και ανακατεύουμε 
έως ότου ενσωματωθούν όλα τα υλικά μας. 

Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την 
τεμαχισμένη κουβερτούρα γάλακτος.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά η μαρμελάδα μας
 πριν την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα. 



Καλή Επιτυχία!

 * Με αυτά τα υλικά θα έχουμε περίπου 1,5 κιλό μαρμελάδα!