Κορμός χαλβά με άρωμα πορτοκάλι!




Υλικά 

250 γρ κουβερτούρα
200 γρ χαλβά βανίλια ή σοκολάτα ή ανάμεικτο  κομμένο σε μικρούς κύβους
40  γρ βούτηρο τύπου κερκύρας
50 γρ ψίχα καβουρντισμένο και ανάλατο φιστίκι Αιγίνης
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτηρο σε μπεν-μαρί.
Προσθέτουμε και το ξύσμα απο το πορτοκάλι.
Σε φόρμα κορμού στρώνουμε χαρτί ζαχαροπλαστικής και απλώνουμε
λίγη απο την λιωμένη σοκολάτα.
Απο επάνω βάζουμε μία στρώση απο κύβους χαλβά και φιστίκι,
προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι
μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Μπορούμε ακόμα να ανακατέψουμε όλα τα υλικά μαζί ,
εφόσον εχει λιώσει καλά η σοκολάτα και να βάλουμε στην φόρμα.
Παγώνουμε καλά στο ψυγείο και όταν κρυώσει
 τον κόβουμε σε φέτες.

Καλή επιτυχία!