Υλικά
1 1/2 φλ βούτυρο
1 1/2 φλ ζάχαρη μαύρη
1 κ.σ στιγμιαίο καφέ
5 αυγά
2 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ φυστίκια αιγίνης τριμμένα
1/2 κουταλάκι βούτυρο λιωμένο
3 κ.σ κακάο
Ετοιμασία
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε το αλέυρι.
Σε κατσαρολάκι λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο με τη σοκολάτα , ανακατεύοντας συνεχώς.
Ρίχνουμε στο μείγμα των αυγών , τον διαλυμένο σε λίγο νερό , καφέ τα φυστίκια και το κρύο μείγμα βουτύρου-σοκολάτας ανακατύουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Αλείφουμε με σκεύος Νο28 , με βούτυρο , στρώνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπά.
Μόλις το βγάλουμε απο το φούρνο , αφήνουμε να κρυώσει κ πασπαλίζουμε με κακάο.
Καλή επιτυχία!