Υλικά
1/2 πακέτο φύλλο κρούστας
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
σε σταγόνες σοκολάτας
1/2 φλ τσαγιού φρέσκο γάλα ζεστό
1 φλ. τσαγιού βούτυρο γάλακτος λιωμένο
ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
κανέλα & άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Πάνω στις σταγόνες σοκολάτας ρίχνουμε το
ζεστό γάλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά ένα ένα τα φύλλα κρούστας
και τα στρώνουμε σε ένα ταψί το ένα πάνω στο άλλο.
Αδειάζουμε το μείγμα με την σοκολάτα στο 1/3 των φύλλων ,
αφήνοντας δεξιά ,αριστερά και στην μια πλευρά , κενό περίπου
3εκ.
Στη συνέχεια κλείνουμε τα φύλλα μας σαν φάκελο.
Τυλίγουμε τις άκρες προς το εσωτερικό
και σκεπάζουμε με τα φύλλα που περισσεύουν.
Αλείφουμε επίσης με βούτυρο το επάνω φύλλο.
Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο ,
με το μέρος της ένωσης των φύλλων να πατάει στο ταψί.
Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο ,
στο αέρα για περίπου 30' ή έως ότου ροδίσουν τα φύλλα μας.
Σερβίρουμε ζεστή , πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα!
Καλή επιτυχία!
Πηγή: http://www.lovecook.gr