Υλικά
2 φιλέτα στήθους κοτόπουλου
(κομένα σε μικρά κομμάτια)
5 κ.σ ελαιόλαδο
200 γρ. ανθότυρο
6 τορτίγιες μεγάλου μεγέθους
χυμό απο 1 φρέσκο πορτοκάλι
χυμό απο 1 φρέσκο πορτοκάλι
3 κ.σ μουστάρδα
2 κ.γ μέλι
Αλάτι & πιπέρι
1/2 κ.γ πάπρικα
Αλάτι & πιπέρι
1/2 κ.γ πάπρικα
Ετοιμασία
Βάζουμε σε ένα μπολ τα φιλέτα κοτόπουλου.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα,
το ελαιόλαδο,το μέλι, το
αλάτι, το πιπέρι,
το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα φιλέτα στο ψυγείο να
μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα.
Μετά τα σωτάρουμε στο τήγανι,
σε δυνατή φωτιά,
και από τις δύο πλευρές,
μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο,
στους 180
βαθμούς, για περίπου 15-18 λεπτά.
Μόλις τα βγάλουμε απο τον φρούρνο θρυμματίζουμε
πάνω στο κοτόπουλο το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε τις τορτίγες μας με το
μείγμα κοτόπουλου κατά μήκος,
τυλίγουμε και κόβουμε στην μέση.
Σερβίρουμε ζεστές.
Καλή επιτυχία!