Μετά απο ένα χορταστικό γεύμα , τι καλύτερο απο ενα δροσερό , γευστικό επιδόρπιο!
Υλικά
4 συσκευασίες ζελέ φράουλα
2 κούπες γιαούρτι
μαρμελάδα φλάουλα
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.(αντίστοιχο νερό & ζάχαρη)
Βάζουμε το ζελε στο ψυγείο εως ότου αρχίσει να πήζει.
Προσθέτουμε το γιούρτι στο μισοπηγμένο ζελέ και ανακατεύουμε πάραπολύ καλά!Μεταφέρουμε το μίγμα σε φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να πήξει πολύ καλά.
Αναποδογυρίζουμε την φόρμα σε πιατέλα και σερβίρουμε με μια κουταλιά μαρμελάδα φράουλα.
Μπορούμε να το φιάξουμε με ζελέ βυσσινό , σερβίροντας με γλυκό του κουταλιού βυσσινό.
Καλη επιτυχία!
1 σχόλιο:
Πολύ δροσερό και εύκολο!!!!
Δημοσίευση σχολίου