Φτιάχνουμε με ψωμί του τόστ την τούρτα μας , αλείφουμε τις φέτες με λίγο βούτηρο ή μουστάρδα ή κετσαπ , για γέμιση ότι θέλουμε και σε ότι σχήμα μας αρέσει.
Για το γλάσσο
500 γρ τυρί κρέμα
100 γρ. γιαούρτι
50 γρ βούτηρο
4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
2 κουταλάκια γλυκού πάπρικα
αλάτι , πιπέρι κατά βούληση
μυρωδικά ψιλοκομμένα : δυόσμο , βασιλικό , άνιθο , μαιντανό κατά βούληση
Σε ένα μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά του γλάσου και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Αφήνουμε στο ψυγείο λίγη ώρα , ωστε να ανακατευνούν καλά οι μυρωδιές ,γευσείς και να σφύξει η κρέμα.
Γλασάρουμε την τούρτα μας και σερβίρουμε!
Καλή επιτυχία!
1 σχόλιο:
Ωραία ιδέα η αλμυρή τούρτα!!!
Μπράβο Αφροδιτούλα μου!
Δημοσίευση σχολίου