Υλικά
1 / 4 φλ.φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σμουστάρδα
2 κ.γ μέλι
πιπέρι
(ελαιόλαδο κατά βούληση)
2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σμουστάρδα
2 κ.γ μέλι
πιπέρι
(ελαιόλαδο κατά βούληση)
Σε ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς , βάζουμε όλα τα υλικά μας.
Κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε πολύ καλά , μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας με την βινεγκρετ και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
5 σχόλια:
Mπράβο Αφροδίτη μου, Θα την φτιάξω σήμερα που εχω ωραία ρόκα και μαρούλι!!!
Φιλάκια
Φτιάχνω μια παρόμοια βινεγκραίτ για τα αβοκάντο σαλάτα που σκοπεύω να την ετοιμάσω (τη σαλάτα) για το τραπέζι της Κυριακής, θα έχουν ωριμάσει μια χαρά ως τότε...μα δεν βάζω πορτοκάλι! Είδα τη δική σου και ενθουσιάστηκα!
Θα την εφαρμόσω λίαν συντόμως...Και θα σου πω για τη γεύση.
Φιλιά!
Και ευχαριστώ
@Ριρι μου καλησπέρα!ελπίζω να σας άρεσε! :)
@Ζάμπια σε ευχαριστώ! τη σαλάτα αβοκάντο την έχεις ανεβάσει; θα κοιτάξω στο μπλόγκ .. αν δεν την βρώ θα την αναμένω! φιλιά
καλό βραδυ κ στις 2 σας :-)
Πολύ ωραίο και ...διαίτης αφού δεν έχει λάδι...Το μέλι μπορούμε να το ελαττώσουμε λιγουλάκι;
Vita καλησπέρα , δεν εχεις και άδικο , ισως λίγοτερο μέλι , εξάλλου τα πορτοκάλια είναι γλυκά απο μόνα τους :-) σε ευχαριστώ , καλό βράδυ!
Δημοσίευση σχολίου