Φτιάχνουμε μικρές σοκολατένιες μπουκιές , που λιώνουν στο στόμα...
ενώ τα καρύδια και τα μπισκότα απογειώνουν γευστικά τον ουρανίσκο μας!
Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα 225 γραμμάρια
1 κ.γ βούτυρο
2 κ.σ κακάο σε σκόνη
1 σοκολάτα κουβερτούρα 225 γραμμάρια
1 κ.γ βούτυρο
2 κ.σ κακάο σε σκόνη
2 κ.σ λικέρ καφέ ή 1.κσ νες καφέ
1 χούφτα χοντροκομμένα καρύδια
4-5 μπισκότα ορεο χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο ,
την κουβερτούρα (κομμένη σε μικρά κομμάτια)
και τα λιώνουμε σε μπέν μαρί.
Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και προσθέτουμε το
κακάο ,
το λικέρ καφέ, τα καρύδια και τα μπισκότα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα.
Αφήνουμε να παγώσει καλά , στο ψυγείο για 3 ώρες και
σερβίρουμε κόβοντας με μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου