Υλικά
5 μπανάνες
150 γραμμάρια
ζάχαρη
χυμό από 1/2 λεμόνι
125 γραμμάρια σοκολάτα
κουβερτούρα
γάλακτος τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
Ετοιμασία
Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι την ζάχαρη και την
αφήνουμε
σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα.
Εν τω μεταξύ πολτοποιούμε τις μπανάνες με ένα πηρούνι
και προσθέτουμε
το χυμό από το μισό λεμόνι.
Ρίχνουμε τις μπανάνες στην καραμέλα και ανακατεύουμε
έως
ότου ενσωματωθούν όλα τα υλικά μας.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την
τεμαχισμένη κουβερτούρα γάλακτος.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά η
μαρμελάδα μας
πριν την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
Καλή Επιτυχία!
* Με αυτά τα υλικά θα έχουμε περίπου 1,5 κιλό
μαρμελάδα!