Υλικά
500 γρ φαρίνα αλεύρι
250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
λίγο αλάτι
200 ml λάδι καλαμποκελαιο
σουσάμι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένο
200 γραμμάρια ανθότυρο
200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
Ετοιμασία
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπόλ και
ανακατεύουμε
να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.
Την αφήνουμε για 1/2 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Την χωρίζουμε
σε 10 μικρά μπαλάκια.
Ανοίγουμε στρογγυλό φύλλο, όχι πολύ λεπτό,
Ανοίγουμε στρογγυλό φύλλο, όχι πολύ λεπτό,
Βάζουμε στη μέση μια μεγάλη κουταλιά από
την γέμιση που
ετοιμάσαμε και χαράζουμε το υπόλοιπο κομμάτι ζύμης σε 4 σημεία.
Kλείνουμε το πρώτο κομμάτι
Kλείνουμε το πρώτο κομμάτι
ζύμης/φύλλο που χαράξαμε ,
περικλείοντας μέσα την γέμιση.
Παίρνουμε και το απέναντι κομμάτι
ζύμης/φύλλο και κλείνουμε βάζοντας το από πάνω από το πρώτο φύλλο.
Συνεχίζουμε με τα επόμενα κομμάτια
ζύμης/φύλλα κλείνοντας τα το ένα πάνω στο άλλο και αυτά,
σχηματίζοντας το
λουλούδι.