Back to school... με Κέικ Βανίλια!



Υλικά

175γρ. βούτυρο
175γρ. ζάχαρη
175γρ. αλεύρι φαρίνα 
3 αβγά
1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα 
σπόρους απο 1/2 κλωνάρι φρέσκιας βανίλιας

Ετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς, 
βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ.

Χτυπάμε σε μπολ με μίξερ χειρός το βούτυρο και τις βανίλιες να 
αφρατέψουν και προσθέτετε σταδιακά τα αβγά, το γάλα  και το αλεύρι. 

Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα 
και ψήνουμε το κέικ στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά περίπου, 
μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά του.

Καλή επιτυχία!