Υλικά
1 κονσέρβα μανιτάρια ή φρέσκα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
Ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 μικρά ξηρά κρεμμύδια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο λευκό κρασί
Ρεγκάτο ή κεφαλογραβιέρα Κρήτης τριμμένα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, στραγγίζουμε και προαιρετικά βουτυρώνουμε.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια καλά στραγγισγμένα και ψιλοκομμένα σε ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και στο τέλος ρίχνουμε το καλαμπόκι.
Σβήνουμε με τι κρασί. Σε λαδωμένο ταψί ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τα μυρωδικά, τα ανακατεύουμε με το σοταρισμένο μίγμα και τα τυριά και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Καλή επιτυχία!
φωτό : vita.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου