Υλικά
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
1 κ.σ. μέλι σε θερμοκρασιά δωματίου
2 κ.γλ. αλάτι
1 κουτάκι (330 ml) μπίρα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. σουσάμι λευκό κ μαύρο
Ετοιμασία
Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το αλάτι, το μέλι και την μπίρα. Ζυμώνουμε καλά τα υλικά.
Λαδώνουμε μια μικρή μακρόστενη φόρμα του κέικ. Βάζουμε τη ζύμη μας σε σχήμα φρατζολάκι στη φόρμα μας ,λαδώνουμε την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με τα σουσάμια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις, για περίπου 40΄. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το βάζουμε σε σχάρα, να κρυώσει.
Καλή επιτυχία!
7 σχόλια:
Φυσικά το καλύτερο!!!
Ζεστό με κασεράκι!!
με κασεράκι , με βουτηράκι κ μαρμελάδα , με βούτα στην χωριάτικη ....
Αχ, μοσχομύρισε!
σουπερ ...... ακομα και σκετο ειναι ολα τα λεφτα!
εγω το ξαναεφτιαξα χθες χωριζοντας το σε μικρότερα κομματια και προσθετοντας τυρι φετα και ριγανη!
3 τυροψωμακια χτυπησε η μικρη χθες απογευμα ..... αλλα 3 πηρε μαζι της στο σχολειο!!!!
Αφρο μπραβο για αλλη μια φορα!
Βασια
Βάσια με την ρίγανι κ το τυράκι θα έγινε μούρλιά φαντάζομαι!
Φιλιά σε ευχαριστώ :)
Γλυκό ιστοσελίδα, δεν είχα συναντήσει το blog σας στις αναζητήσεις μου! Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά!
Σας ευχαριστώ :)
Δημοσίευση σχολίου