Υλικά
(4 ποτήρια)
1/2 καρπούζι καθαρισμένο
χυμό από 2 στημένα πορτοκάλια
χυμό από 2 στημένα λάιμ
100ml τεκίλα
50ml Tia Maria
Πάγο για το σερβίρισμα
Ετοιμασία
Καθαρίζουμε το καρπούζι από φλούδες και κουκούτσια
και κόβουμε σε μικρά
κομμάτια.
Στη συνέχεια το πολτοποιούμε μαζί με τους χυμούς λάιμ
και
πορτοκάλι στο μπλέντερ.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε κανάτα.
Προσθέτουμε την τεκίλα και τοTiaMaria και
ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το κοκτέιλ στο ψυγείο για τουλάχιστον μια
ώρα
Σερβίρετε με πάγο, διακοσμώντας με
φέτες ή κομμάτια από καρπούζι.
Καλή επιτυχία!
2 σχόλια:
τελειο !!! ωραια ιδεα για καλοκαιρινο κοκτειλ
Καλό Καλοκάιρι! Σε ευχαριστώ! :-)
Δημοσίευση σχολίου