Υλικά για την ζύμη
4φλ αλεύρι γ.ο.χ
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ελαιόλαδο
2 αυγά
1φακ. μπέικιν πάουντερ
αλάτι + πιπέρι
Υλικά για την γέμιση
250 γρ τυρί φέτα τριμμένη
1 αυγό
50 γρ λίγο πικάντικο κασέρι
φρέσκο δυόσμο
πιπέρι
(αραιώνουμε με λίγο φρέσκο γάλα εαν χρειαστεί)
Ετοιμασία
Χτυπάμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο & τα αυγά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ , το αλάτι κ το πιπέρι.
Αφήνουμε την ζύμη να "ξεκουραστεί".
Ετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης
Ανοίγουμε την ζύμη μας με τον πλάστη
κόβουμε με κουπάτ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C
Καλή Επιτυχία!
*Η δόση είναι για περίπου για 60 τυροπιτάκια σε κανονικό μέγεθος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου