Υλικά
4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κύβους
2 κ.σ. βούτυρο
1 φλ. μαυροδάφνη
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι
αλάτιπιπέρι σε κόκκους
Ετοιμασία
Σοτάρω στο βούτυρο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φιλετάκια.
Τα ψήνω για 7-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Προσθέτω στο σκεύος που έψησα τα φιλέτα, τη μαυροδάφνη, το θυμάρι, τους κόκκους κόκκινου πιπεριού, το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου