Υλικά
4 φλιτζάνια ψίχουλα από κέικ (περίπου 340 γραμμάρια)
1/4 φλιτζανιού παγωμένη μερέντα ή παγωμένη σαντυγί
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική χρωματιστή
225 γραμμάρια λιωμένη λευκή κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα
1/4 φλιτζανιού παγωμένη μερέντα ή παγωμένη σαντυγί
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική χρωματιστή
225 γραμμάρια λιωμένη λευκή κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ψιχουλιάζουμε το κέικ και το θρυμματίζουμε
πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την παγωμένη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ
καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1,5 ώρα.
Βάζουμε την χρωματιστή ζάχαρη σε μπολάκια.
Ζεσταίνουμε την λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων
για 30 δευτερόλεπτα.
Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο.
Περνάμε το κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και
μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από
το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε
με την χρωματιστή ζάχαρη.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1,5 ώρα.
Βάζουμε την χρωματιστή ζάχαρη σε μπολάκια.
Ζεσταίνουμε την λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων
για 30 δευτερόλεπτα.
Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο.
Περνάμε το κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και
μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από
το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε
με την χρωματιστή ζάχαρη.
Καλή επιτυχία!