Υλικά
3 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο
2 κ.σούπας αλέυρι
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σούπας βούτυρο
3 αβγά ελαφρά χτυπημένα
15-20 κερασάκια γλασσέ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το αλέυρι.
Σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά( εκτός απο τα κερασάκια) σε χαμηλή φωτιά μεχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη.
Κατεβάζουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε μέσα το μίγμα απο το ινδοκάρυδο με το αλέυρι και ανακατεύουμε ελαφρά να ενσωματωθούν τα υλικά και αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ και με την χοντρή την μύτη βγάζουμε επάνω σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο ροζέτες.
Τοποθετούμε στην κορυφή της καθεμιάς μισό κερασάκι και το πατάμε πολύ ελαφρά για να κολλήσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο) εως ότου ροδίσουν ελαφρά.
Καλή επιτυχία!
H συνταγή είναι της ΤΡΙΑΔΑ απο τις συνταγές της παρέας.
1 σχόλιο:
Αγαπημένα ινδοκαρυδάκια, μια συνταγή διαχρονική και πεντανόστιμη.
Δημοσίευση σχολίου